Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

21 October 2008

KERENAH KU: WRITING MODE

Alhamdulillah sekarang saya telah berjaya menamatkan kerja makmal dan kini dalam fasa penulisan tesis. Aiya, pening kepala...penulisan tesis lagi sukar dari buat kertas kerja untuk pembentangan rupanya.

Maaf hari ini kerana tiada isu yang dapat di postkan buat hari ini kerana saya amat kesuntukan masa menjalankan kewajipan demi menggenggam 1 lagi ijazah saya, insyaallah.Namun, demi menunaikan tugas saya terhadap para pembaca sekalian, walaupun tak best, saya nak kongsikan keadaan meja saya yang amat berselerak sekarang..tadi balik rumah mandi, makan. Lepas tu datang balik untuk buat tesis. Tapi sempat juga blogging. Hehehehehe.

Tengah analisis data statistik

Bila laaa nak siap tesis ni?

Doakan kejayaan saya dan teruskan kesetiaan anda kepada kerenah dunia. TQ

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.