Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

24 October 2008

FENOMENA ALAM DI TANAH MERAH, KELANTAN

Assalamualaikum semua. Maaf banyak-banyak kerana lambat update post pada hari ini. Sekarang ni tengah tulis tesis, agak sibuk. Namun, saya akan berusaha sedaya upaya mencuri masa untuk bersama anda di kerenah dunia. Insyallah.

Untuk post kali ini, saya nak kongsikan email kiriman rakan saya, mengenai fenomena awan yang aneh tetapi cantik yang di dakwa di ambil di Tanah Merah, Kelantan (negeri saya tu, hehehe). Berdasarkan catatan pada gambar tersebut, kejadian ini berlaku lewat petang 17 Ogos 2008 lepas. Bagi sesiapa yang ada explanation mengenai fenomena ini, saya amat mengalu-alukannya. Sila nyatakan dalam ruangan komen nanti ye.

Gambar di atas tu agak tidak jelas. Sila klik topik di atas atau "Full Post" untuk melihat gambar-gambar lain yang diambil. Subhanallah..Cantiknya yang Allah buat kan?

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.