Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

17 October 2008

KAPSUL BAJU

*Credits di akhir post ini

Sape nak beli kapsul baju? Asalnya kecil macam kapsul, lepas rendam dalam air sejuk, ia akan mengembang menjadi baju yang boleh kita pakai. Unik kan?

Sila klik topik di atas atau 'Full Post' di bawah untuk melihat step-step penyediaannya. Kat Malaysia pun takda lagi rasa saya.
Amacam? Ada plan nak sambar sehelai dua? Hehehehe

Credits
Sumber: SonicChat.com

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.