Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

16 October 2008

BERLAKU DI BELAKANG PARKSON SUBANG JAYA

Berdasarkan pengirim email ini (Eapui), kejadian ini berlaku semasa hujan lebat dan ribut pada 11 Oktober 2008 baru-baru ini. Pemilik kenderaan terbabit hanya cedera ringan. Nasib baik.


CADANGAN: Cuba elakkan melalui jalan yang banyak pokok atau tiang (apa-apa tiang lah) semasa hujan lebat atau ribut. Walaupun semua yang berlaku ditentukan Allah, kita sebagai manusia yang banyak kelemahan wajib membuat perancangan untuk mengelakkan malapetaka ini daripada berlaku. Insyaallah, kita mampu mengubahnya. Manusia punya asa, tuhan punya kuasa.

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.