Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

23 September 2008

SAYA BALIK KAMPUNG HARI INI

Assalamualaikum WBT.

Untuk makluman anda semua, hari ini Abang Santai akan pulang ke kampung halaman, seminggu sebelum hari lebaran. Maklumlah tiket flight masa tu murah lagi. Hehehe.
Abang Santai akan bercuti bermula 23 September 2008 sehinggalah 8 Oktober 2008 (2 minggu).

Walaubagaimanapun, sesuai dengan konsep 1 isu 1 hari, Abang Santai akan cuba meluangkan masa untuk mengemaskini blog ini dari semasa ke semasa.

Kepada yang akan pulang ke kampung halaman, pandu kenderaan anda dengan cermat, ingatlah orang yang tersayang. Tangisi 1 Syawal dengan kegembiraan, bukan dengan kehibaan. Insyaallah..

Doakan keselamatan Abang Santai sepanjang perjalanannya. Bye!!! :-)

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.