Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

02 September 2008

PENJARA DI AUSTRIA

*Credits di akhir post ini

Assalamualaikum WBT.

Cuba para pembaca lihat gambar di atas, sekali tengok macam kolej, tak pun universiti, tak pun hotel 5 bintang. Tapi kalau saya kata ni gambar penjara, para pembaca percaya tak? Kalau tak percaya, ni lah hakikatnya. Hari ini saya nak kongsikan gambar-gambar yang di kirimkan kepada saya mengenai suasana penjara yang di dakwa berada di Austria. Kalau betul lah penjara memang macam ni, jauh panggang dari api lah kalau nak di bandingkan dengan penjara di Malaysia.

Klik topik di atas atau 'Full Post' di bawah untuk melihat gambar-gambar lain. Banyak juga gambarnya.






















Kalau macam ni aku pun nak jadi penjenayah laa. Hehehehehe

**Sekiranya ada keraguan mengenai post ini, sila maklumkan kepada saya. TQ.

Credits
Sumber Gambar: kiriman shikimori (nickname)

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.