Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

15 September 2008

BAYI BESAR

Salam sejahtera rakan-rakan sekalian. Cuba anda lihat bayi di atas. Percayakah anda bayi ini baru sahaja berusia 11 bulan? Sumber menyatakan bayi yang beratnya 52.5 kg ini makan 1 kg nasi, 2kg daging dan 5 liter susu setiap hari. Agak-agak macam mana laa keadaan bayi ni bila umurnya meningkat nanti. Bayi ini dilahirkan di Rajasthan, India.

Memang pelik, tapi benar...

Credits
Sumber: isuhangat.blogspot.com

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.