Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

14 September 2008

RESTORAN ISTIMEWA

Salam sejahtera, semoga berbahagia di samping keluarga dan orang tersayang pada hari ahad ini.

Saya nak tanya anda, pernahkah anda makan di sebuah restoran tanpa perlu bayar? Senang cakap, makan free laa... Meh ikut saya..kita pegi restoran ni. (Gambar atas) Confirm dapat makan free.

Berdasarkan pengirim, restoran ini terletak di negara China. Jom jalan-jalan cari makan.

Klik topik di atas atau 'Full Post' di bawah untuk saya tunjukkan jalan ke restoran istimewa ini.

Ok, jom saya tunjuk jalannya...

Mula-mula, naik kereta kabel ni...Lepas tu, ikut jalan ni....Pastikan anda berpegang kat rantai tu...Berhati-hati dengan orang di depan anda....Juga jaga-jaga bila berselisih dengan orang yang bertentangan arah...Ok, kali ni agak curam..pastikan anda berpijak pada lubang yang disediakan..Akhirnya...nun di sana...


YEY..DAH SAMPAI..
Bukankah menakjubkan?
Restoran istimewa ini terletak di China. Sekiranya anda berjaya sampai, makanan yang disediakan adalah PERCUMA..

Sanggupkah anda??

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.