Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

25 September 2008

LAGU RAYA PILIHAN ABANG SANTAI

Assalamualaikum WBT..

Seminggu lagi kan nak raya? Jadi saya rasa masih belum terlambat untuk kita download lagu raya. Terutamanya lagu-lagu evergreen yang bagi saya tetap enak didengar sampai sekarang.

Untuk post kali ni, saya akan listkan lagu-lagu raya evergreen pilihan saya setakat ni untuk anda semua download. Saya listkan sedikit je. Lagu-lagu ni adalah pilihan saya yang saya paling suka dengar.

Klik je kat lagu-lagu daripada list di bawah untuk download. FREE OF CHARGE!!!

1. PULANGLAH- Aishah
2. SUASANA HARI RAYA - Anuar & Ellina
3. TAKBIR RAYA
4. SESUCI LEBARAN - Datuk Siti Nurhaliza
5. KEPULANGAN YANG DINANTI - Aman Shah
6. CAHAYA AIDILFITRI - Black Dog Bone
7. SUATU HARI DI HARI RAYA - M. Nasir
8. BERSABARLAH SAYANG - Sanisah Huri
9. DENDANG PERANTAU - P.Ramlee
10. KU POHON RESTU AYAH BONDA - Mamat
11. SUARA TAKBIR - P.Ramlee
12. SELAMAT HARI RAYA - Ahmad Jais
13. SELAMAT HARI RAYA - Sanisah Huri
14. GEMA TAKBIR - Uji Rashid

Maaf sekiranya lagu tak banyak, lagu-lagu ni adalah dalam simpanan saya dan yang saya paling suka dengar. Saja nak kongsi dengan anda semua. Happy downloading.

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.