Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

19 September 2008

DUNIA YANG DI PENUHI SYAITAN BERTOPENGKAN MANUSIA

Assalamualaikum WBT.

Saya nak kongsi satu file yang dikirimkan kepada saya melalui email. Bila saya tatap gambar-gambar dalam file tersebut, air mata saya tiba-tiba mengalir. Saya seraya berfikir, sebenarnya dah makin banyak syaitan bertopengkan manusia di atas muka bumi ni. Bagi saya, syaitan yang bertopengkan manusia adalah lebih berbahaya daripada syaitan. Kerana gandingan akal manusia dan nafsu syaitan bakal menghasilkan makhluk yang lebih dahsyat daripada syaitan yang hanya mempunyai nafsu.

Anda boleh download file tersebut di LINK INI (KLIK SINI, File Name: Al-Fatihah) dan muhasabahlah diri dan berfikirlah, tidak ada sebab untuk Allah untuk tidak turunkan bala kerana makhluk-makhluk ini sudah banyak bertebaran di muka bumi.

Credits
Sumber gambar: Poster filem tempatan 'Syaitan'
Sumber File: kiriman email

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.