Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

18 September 2008

ELEKTRAUMATIK (18SX)

Gambar ini adalah kiriman mike (nickname). Berdasarkan tulisan di gambar tersebut, kejadian ini mungkin berlaku di Indonesia (Sila betulkan jika anda tahu mengenai kes ini). Tapi apabila saya tengok dengan teliti, macam bukan berlaku di Indonesia. Berdasarkan pengamatan saya, lelaki ini di percayai terkena kejutan elektrik. Kenapa? Tidak dinyatakan. Saya rasa kemungkinan-kemungkinannya adalah:

1. Terkena kejutan elektrik atau panahan petir semasa melakukan kerja-kerja penyelenggaraan atau..

2. Juga terkena kejutan elektrik atau panahan petir, tetapi semasa cuba mencuri kabel.

Sila klik topik di atas atau 'Full Post untuk melihat gambar-gambar lain.RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.