Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

12 September 2008

BAYI DI CAMPAK DARI TINGKAT 17

Kes ini berlaku pada 2 tahun lepas. Namun itu bukan isunya. Isunya sekarang ialah makhluk yang melakukannya. Adakah perkara ini dilakukan oleh manusia? Kenapa sanggup buat macam ini? Adakah makin banyak syaitan bertopengkan manusia berjalan di atas muka bumi sekarang? Yang pasti, roh bayi ini pasti akan ke syurga, ibubapanya belum tentu.

Sila klik topik di atas atau 'Full Post; di bawah untuk melihat gambar-gambar lain.


RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.