Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

17 September 2008

KISAH SEEKOR IKAN

*Credits di akhir post ini

Kisahnya begini, seorang lelaki yang tinggal berhampiran Tasik Conroe (50 batu di utara Houston) ternampak sebiji bola yang terapung dan bergerak aneh di tasik berkenaan.

Setelah memerhati dari dekat, dia mendapati bola itu sebenarnya digonggong (macam cuba di telan) oleh seekor ikan catfish (flathead catfish) dan bola tersebut gagal di keluarkan dari mulutnya.

Ikan tersebut kelihatan amat letih disebabkan gagal menyelam akibat bola tersebut menyebabkannya terapung. Lelaki tersebut cuba mengeluarkan bola tersebut, namun gagal. Lelaki tersebut terpaksa meminta bantuan isterinya untuk membocorkan bola tersebut supaya ianya dapat dikeluarkan.

Akhirnya, bola tersebut berjaya dikeluarkan...Kesian ikan tu, terlalu lapar sampai bola pun ingat makanan.

Sila klik topik di atas atau "Full Post' untuk melihat babak-babak kisah ikan ini.

:-)

Credits
Sumber: Kiriman Azimah (nickname)

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.