Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

10 September 2008

MENTOS + COCA COLA / PEPSI = BOOMM!!!??

Ini adalah email yang diforwardkan kepada saya dan ia amat mengejutkan. Saya tak pernah test, sama ada ia benar ataupun hoax semata-mata, sila maklumkan kepada saya. Berdasarkan forwarded email ini, seorang kanak-kanak di Brazil telah mati selepas makan mentos bersama coca cola. Setahun kemudian, 1 kes yang sama berlaku juga di Brazil.

Sila amati dan perhatikan ujian di mana coca cola (dalam gambar-gambar ini coca cola light) di campurkan dengan mentos dan hasilnya amat mengejutkan. Sekiranya betul, sila sebarkan kepada orang lain.

Klik topik di atas atau 'Full Post' untuk melihat gambar-gambar ujikaji ini.


Sekali lagi saya nyatakan di sini bahawa ini adalah sumber dari forwarded email. Mungkin kita boleh cuba di rumah untuk membuktikan kesahihannya. Sekiranya benar, maka sila sebarkan memandangkan coca cola dan mentos amat popular di kalangan kita.

Bagi sesiapa yang dah cuba dan tiada apa-apa yang berlaku, sila maklumkan kepada saya. Mungkin ini hanyalah hoax untuk membantutkan penjualan mentos dan coca cola. Siapa tahu kan?

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.