Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

24 July 2008

TEKNIK PENDIDIKAN SEKS KANAK-KANAKAhaaa....kalau nak tengok penerapan pendidikan seks di peringkat kanak-kanak, kita mungkin boleh ikut teknik penceritaan ni..tapi adakah sesuai? Aku pun tak pasti negara mana buat buku ni. Kalau korang tau, boleh laa tolong translatekan. Hehehe.

Sila klik topik atau 'BACA LAGI SETERUSNYA' untuk tengok muka surat seterusnya cerita ini.


Persoalannya: Bolehkah teknik ini dilaksanakan di Malaysia?

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.