Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

02 July 2008

GAMBAR MAKSIAT KANAK-KANAK

* NOTIS: SAYA INGIN MEMOHON MAAF KEPADA PARA PELAYAR KERENAH DUNIA KERANA TIDAK MENG'UPDATE' SEMALAM. DISEBABKAN MASALAH SERVER, LINE CONNECTION MENJADI SANGAT SLOW SEMALAM. SELARAS DENGAN KONSEP 1 ISU 1 HARI, HARI INI SAYA POSTKAN 2 ISU (1 HARI INI DAN 1 GANTI YANG SEMALAM) UNTUK TATAPAN ANDA SEMUA.SEMOGA ANDA BERPUAS HATI.Ini adalah gambar yang diforwardkan kepada aku. Amacam? Advance tak kanak-kanak zaman sekarang? Ini adalah pengaruh filem-filem 18SX kepada kanak-kanak. Nampak dari gambar macam kat China, tak pun Taiwan, tak pun Hong Kong. Maybe laa..

Gambar ini dicapture dari kamera litar tutup berhampiran. Berdasarkan makluman forwarded email itu lagi, mereka ini baru berumur dalam lingkungan 4 tahun. Wohaa...

Klik topik atau 'BACA LAGI SETERUSNYA' untuk melihat gambar-gambar panas kanak-kanak ini.
Nasihat kepada ibubapa: Sila pantau apa yang anak-anak anda tonton di TV, pastikan ia sesuai dengan umur. Kanak-kanak ini mudah terpengaruh. Selain itu, pantau pergerakan anak-anak anda. Kejadian ini bukan main-main.

*Sekiranya ada keraguan mengenai post ini, sila maklumkan kepada saya. TQ.

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.