Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

02 July 2008

HAIWAN ZAMAN SEKARANG (JENAKA)

* NOTIS: SAYA INGIN MEMOHON MAAF KEPADA PARA PELAYAR KERENAH DUNIA KERANA TIDAK MENG'UPDATE' SEMALAM. DISEBABKAN MASALAH SERVER, LINE CONNECTION MENJADI SANGAT SLOW SEMALAM. SELARAS DENGAN KONSEP 1 ISU 1 HARI, HARI INI SAYA POSTKAN 2 ISU (1 HARI INI DAN 1 GANTI YANG SEMALAM) UNTUK TATAPAN ANDA SEMUA.SEMOGA ANDA BERPUAS HATI.Haiwan zaman sekarang pun dah advance macam manusia jugak. Integrasi kaum bak kata pucuk pimpinan. Macam gambar di atas ni. Heee..jangan mare. Semoga sukses selalu di mana jua anda berada. Teruskan kesetiaan anda kepada KERENAH DUNIA.

Gambar kiriman: syah99

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.