Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

26 July 2008

LETUPAN DI STESEN NGV

*Credits di akhir artikel ini

Hehehe. Baru je kerajaan menggalakkan penggunaan NGV sebagai alternatif kepada minyak memandangkan peningkatan harga bahan bakar tersebut baru-baru ini, aku siarkan plak kes ni. Namun, kes ni bukan berlaku di negara kita. Memandangkan kita baru sahaja nak bermula, jadi pengurusan yang baik dari segi keselamatan amat penting bagi meminimumkan risiko kecelakaan. Memang semua kuasa Allah, tapi kita kena berusaha untuk mengelakkan keadaan ini daripada berlaku.

Sila klik topik atau 'BACA LAGI SETERUSNYA' untuk melihat gambar-gambar lain


Malang tak berbau. Kepada pengusaha NGV atau bakal pengusaha NGV, pastikan keselamatan diutamakan dan berada di tahap maksimum . Setahu aku, NGV lagi tidak stabil berbanding minyak memandangkan ia dalam bentuk gas. So, safety first.

**Sekiranya terdapat keraguan mengenai post ini, sila maklumkan kepada saya. TQ.

Credits
Sumber Gambar: http://groups.yahoo.com/groups/loOkKaEW

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.