Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

28 July 2008

TEMBAK DIRI DALAM KERETA (18SG)


*Credits di akhir artikel ini

Lagi paparan dari rotten.com. Kali ni bunuh diri dengan menembak diri sendiri dalam kereta menggunakan shotgun. Apekes laa bunuh diri macam ni....

Sila klik topik atau 'BACA LAGI SETERUSNYA' untuk tengok gambar-gambar lain.
**Sekiranya terdapat keraguan mengenai post ini, sila maklumkan kepada saya. TQ.

Credits
Sumber Info & Gambar: www.rotten.com

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.