Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

11 July 2008

SAYA AKAN KE NAFIS 2008 (12-19 JULAI 2008)

Untuk makluman pelayar KERENAH DUNIA sekalian, Abang Santai akan terbang ke Kuala Terengganu pada 14-16 Julai ini bagi membentangkan sebuah kertas kerja di Simposium Perikanan Kebangsaan (NaFiS 2008), bertempat di Wisma Darul Iman Terengganu. Sebelum ini lokasinya di Primula Beach Resort, namun ditukar atas sebab-sebab yang tidak dapat dielakkan.

Abang Santai akan pulang ke kampung halamannya esok, bertolak ke Terengganu lusa (13 Julai) dan pulang ke bumi kenyalang pada 19 Julai 2008.

Sepanjang tempoh tersebut, blog ini tidak akan di update sehingga kepulangan abang santai ke bumi kenyalang. Namun, Abang Santai akan cuba mencuri masa untuk mengemaskini blog ini dari semasa ke semasa.

Walaubagaimanapun, mulai 20 Julai 2008. KERENAH DUNIA akan aktif seperti biasa dengan konsep 1 isu 1 hari.

Untuk menggantikan isu yang tertunggak sepanjang ketiadaan Abang Santai ini, hari ini (11 Julai) Abang Santai akan postkan 2 isu untuk tatapan anda.

Maaf atas segala kesulitan. TERUSKAN KESETIAAN KEPADA KERENAH DUNIA.

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.