Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

30 July 2008

BILA SI GEMUK MENGURUSKAN BADAN

*Credits di akhir artikel ini

Aku tak tau la samaada gambar ini betul ke tak? Superimpose ke atau hoax, tapi kalau betul laa laki yang segemuk-gemuk ni boleh jadi kacak, tolong laa bagitau aku apa caranya. Hehehe coz aku pun gemuk jugak. Huhuhu.

Klik topik atau 'BACA LAGI SETERUSNYA' untuk melihat gambar lelaki ini setelah kurus dan kacak.
Ermm...ensyem juga bila dah kurus..macam mana laa dia buat? Takkan laa 100% surgery kot...

**Sekiranya ada keraguan mengenai post ini sila maklumkan kepada saya. TQ.

Credits
Sumber Gambar: Kiriman mike (nickname)

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.