Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

03 July 2008

PEGAWAI BANK BUNUH DIRI DI WISMA PELITA MIRI


* NOTIS: SEKALI LAGI SAYA MEMOHON MAAF KEPADA PARA PELAYAR KERENAH DUNIA KERANA TIADA POST BARU SEMALAM. MASIH MASALAH SAMA IAITU SERVER, LINE CONNECTION MENJADI SANGAT PERLAHAN. SELARAS DENGAN KONSEP 1 ISU 1 HARI, HARI INI SAYA POSTKAN 2 ISU (1 HARI INI DAN 1 GANTI YANG SEMALAM) UNTUK TATAPAN ANDA SEMUA. SEMOGA ANDA BERPUAS HATI. MAAF SEKALI LAGI DI ATAS KESULITAN YANG TIMBUL.

Info dan gambar ini adalah kiriman mrvios. Ada orang kata crita ni, crita lama. Ada yang kata baru-baru ni je. Tapi kawan aku yang duk Miri cakap, kes bunuh diri memang banyak berlaku di Wisma Pelita Miri ni. Ntah laa labu. Pepepun, kita saksikan gambar-gambar kiriman mrvios ini. Bersepai otak.

Klik topik atau 'BACA LAGI SETERUSNYA' untuk melihat gambar-gambar lain.
*Sekiranya ada keraguan mengenai post ini, sila maklumkan kepada saya. TQ.

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.