Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

23 July 2008

MAYAT REBUSAN (18SG)Catatan di bawah merupakan catatan seorang anggota polis yang tidak dinyatakan sumbernya. Walaupun kes ini berlaku pada tahun 2002, namun sapa yang belum tengok...boleh tengok.

"Ini adalah beberapa gambar daripada balai polis saya diXXX. Gambar ini adalah gambar mayat lelaki 90an yang sedang mandi. Bersama mayat tersebut adalah alat seumpama alat pemanas, mungkin untuk mengekalkan kepanasan air mandiannya (nak mandi air panas laa ni). Masa mandi tu, tetiba dia mati (sakit jantung kot) dan mayatnya terbiar selama lebih 2 minggu dengan air masih menggelegak. Apa yang anda lihat diselah kiri gambar (GAMBAR BAWAH) adalah bahagian kakinya. Apabila pihak forensik cuba mengeluarkan mayatnya dengan mengangkat kakinya, tulang kakinya terkeluar dan tercabut dengan licin dari dagingnya. Pada hari berikutnya, tukang cuci (cleaner) telah mengeluarkan lebih kurang 50kg 'kanji' dan lendir daripada bangkai terbabit. Sekiranya anda teliti gambar tersebut anda boleh lihat bentuk mayat lelaki tersebut dan baunya..ummmm..menarik."Sumber gambar dan info: www.rotten.com

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.