Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

23 July 2008

AYAM CANTIKBiasanya kita tengok awek cantik ataupun balak ensem, kalau binatang pun kucing dan anjing yang comel kan. Kali ni kita tengok ayam cantik pulak. Macam mana tuan dia buat sampai ayam ni boleh jadi cantik macam ni.. Mesti mahal kalau nak beli ayam ni. Mari kita tengok sama-sama.

Sila klik topik atau 'BACA LAGI SETERUSNYA' untuk melihat gambar-gambar lain.Perghh...banyakkan model ayam ni? Pilih..pilih..Yang pasti harga dia mesti mencecah ribuan malah jutaan ringgit...

Sumber: kiriman hazualuv (nickname)

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.