Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

13 February 2009

TREND AKHIR ZAMAN

*Credits di akhir post ini

Apa kejadahnya diaorang ni? Hebat sangat ke? Selesa ke buat macam ni? Bukan ke sakit ke? Hishh...memang dah nak kiamat dunia ni. Antara dua jari je kata Rasulullah. Jangan diikut ye adik-adik. Takda pekdahnya.

Klik topik di atas atau "Full Post" di bawah untuk melihat gambar-gambar lain.




Harap-harap kat Malaysia ni takda la orang yang tergamak tiru gaya ni. Memang macam setan.

Credits to Bmezine.com

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.