Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

11 February 2009

PENGGUNAAN FOSFORUS PUTIH OLEH ISRAEL LAKNATULLAH

*Credits di akhir post ini

Yahudi Zionis Israel menggunakan senjata WP iaitu singkatan kepada White Phosphorus (fosforus putih) semasa menodai semenanjung Gaza. Sekiranya senjata ini digunakan terhadap manusia, maka kesannya amat menakutkan. Senjata ini berupa asap putih yang jatuh dari langit seperti bunga-bunga api. Biasanya kita tengok bunga api ke atas kan? Yang WP ni bunga api dia ke bawah (ke sasaran laa).

Senjata ini pernah digunakan di Falluja oleh tentera penceroboh Amerika Syarikat semasa menyerang Iraq. Senjata ini biasa digunakan untuk mejejaki sasaran tentera dan seterusnya akan dibom melalui serangan udara. Selain itu senjata ini juga untuk menutup dan melemahkan gerakan pasukan lawan kerana asap putih WP akan menggangu pandangan. Namun kesan sampingan dahsyat WP ialah kemampuannya membakar tubuh manusia!

Kita lihat sama-sama bagaimana Israel menggunakan WP ini di sekolah di Palestin. Kenapa laa dalam banyak-banyak tempat, sekolah jugak jadi sasaran. Memang laknatullah laa korang Yahudi.

Klik topik di atas atau "Full Post" di bawah untuk melihat gambar-gambar lain.Ya Allah! Jatuhkanlah kemusnahan yang tidak terbalas oleh kaum Yahudi dan Nasrani. Memang Iblis laa depa ni.

Credits to Bombastic (nickname)

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.