Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

19 February 2009

ENGGANG BERENANG

*Credits di akhir post ini

Menarik jugak fenomena ni. Adakah sebab enggang ni sakit? Hmmm..Kalau sakit pun nasib baik laa boleh terapung lagi macam tu, panjang lagi umur enggang ni. Kalau tak maunya lemas. Berdasarkan sumber, enggang ini dijumpai terapung di Tasik Kenyir.

Klik topik di atas atau "Full Post" di bawah untuk melihat gambar-gambar lain.





Credits to Emoney (nickname)

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.