Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

04 February 2009

KOMISYEN PANDUAN DAN TEKNIK RAHSIA EBAY


Alhamdulillah....sekali lagi rezeki saya menghadap internet berbalas. Kali ini melalui program affiliate Panduan dan Teknik Rahsia Ebay karangan Sifu Lan. Berikut adalah makluman pembayaran komisyen tersebut:

Assalamualaikum,

Terima kasih kerana menyertai program affiliate Panduan & Teknik Rahsia eBay
Bayaran untuk komisyen jualan anda telah dibuat. Sila semak akaun bank anda.

AFFILIATE ID: nasa_nyer
NAMA: Mohd Nasarudin Harith

BAYARAN: RM75
BANK: Maybank

Rekod jualan anda pada affiliate program telah di restart semula menjadi 0.
Ini bagi memudahkan kita sama-sama mengetahui pembelian baru di statement
jualan anda di members page affiliate program. Sila login akaun anda untuk menyemak.


Alhamdulillah... duit masuk semasa saya terima email di atas tu jugak. Dan RM50 saya telah gunakan untuk beli Ebook Pakej Starter Blogger yang dihasilkan oleh saudara Zul Smartusaha untuk belajar dengan lebih dalam dan teknikal mengenai blogging terutamanya Wordpress.

Makluman penting kepada yang masih belum membuat pembelian ebook "Panduan & Teknik Rahsia eBay" dengan ini Sifu Lan mengumumkan harga promosi RM50 bagi ebook beliau akan berakhir pada 15hb ini. Sebenarnya ia sepatutnya tamat pada hujung tahun lepas, tetapi di atas permintaan ramai, beliau lanjutkan tempoh promosi tersebut sehingga bulan ini. Anda masih boleh membeli ebook selepas tarikh tersebut tetapi dengan harga RM80.

Pada 15hb ini, ebook "Panduan & Teknik Rahsia eBay" akan di update mengikut polisi eBay dan PayPal semasa dan beberapa penambahan akan dibuat. Beberapa tutorial tambahan seperti Penggunaan Turbo Lister dan cara menempah dengan pembekal rahsia akan dikongsi di dalam ebook updated version itu nanti.

Oleh itu, kepada sesiapa yang ingin membeli dengan harga terendah, bolehlah berbuat demikian sebelum tarikh 15hb ini. Jika hendak memlikinya sekarang takut terlupa dan terlepas peluang, bolehlah klik banner di bawah ataupun imej di atas.


RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.