Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

10 February 2009

PERTANDINGAN MISAI & JANGGUT

*Credits di akhir post ini

Jutaan ampun dan maaf saya pohon buat anda semua kerana sudah 2 hari tidak update post. Banyak tugasan yang dilakukan memandangkan due date penghantaran tesis sudah semakin hampir. So saya terpaksa mengurung diri saya tanpa melayari internet. Hehehe. Tapi hari ni saya cuba jugak curi masa demi menunaikan janji saya kepada semua pelawat blog ini untuk berkongsi isu-isu harian menarik Kerenah Dunia. Minta maaf sekali lagi.

Pada hari ini saya nak kongsikan isu pertandingan misai dan janggut. Selama ni kita biasanya mengetahui pertandingan reka fesyen, pertandingan dandanan rambut dan sebagainya. Kali ni pertandingan misai dan janggut pulak. Kreatif bukan?

Klik topik di atas atau "Full Post" di bawah untuk melihat gambar-gambar lain.

Macam-macam idea diaorang ni. Hehehehe

Credits to Hazualuv (nickname)

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.