Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

03 February 2009

KEHEBATAN KERETA PRESIDEN OBAMA

Kat atas tu pandangan dari luar kereta presiden baru USA, Barack Obama yang bernama Cadillac One. Kat bawah tu lah ciri-ciri kereta rasmi beliau yang dikatakan menyerupai kereta kebal. Korang boleh klik gambar tu untuk paparan yang lebih jelas. Rupa je kereta. Tapi macam-macam sistem ada untuk keselamatan presiden USA ni. Tapi kalau tetiba kena sakit jantung dalam kereta tu..cam ne ek?

Klik gambar di atas untuk paparan lebih jelas dan besar

Credits to z3t_ex (nickname)

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.