Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

10 June 2008

VIDEO HANTU YANG SEBENARNYA?

Thanks to josbikat for sharing this photo and info.

Sila klik untuk melihat video
Menurut josbikat, mereka berjaya merakam gambar makhluk ini setelah lima hari menunggu. Mengikut cerita orang tempatan lembaga hitam ini selalu kelihatan di tempat yang sama seolah-olah ia sudah biasa dengan penduduk kampung.Tempat ini dirahsiakan buat sementara untuk keselamatan.

Nak percaya atau tidak, anda fikir la sendiri.

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.