Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

27 June 2008

APEK GSTK (GILA SEKS TERSANGAT KUAT)

Kepada kaum hawa. Hati-hati sekiranya anda terjumpa lelaki ini. Dipercayai lelaki ini adalah keturunan cina. Untuk keselamatan, pastikan anda membawa teman yang boleh dipercayai ketika keluar bersama. Bahaya nih..

*Sesetengah bahagian gambar ini di'sensored' untuk kesesuaian tatapan umum.TQ
Sumber: forwarded email

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.