Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

10 June 2008

OPTIMUS PRIME DI MALAYSIA?
Kecoh berita hari ini melaporkan terdapat sebuah transformer buatan lori lama malaysia yang tersesat di dalam sebuah kampung Jawa baru-baru ini. Penduduk yang telah menyaksikan lori yang di gelar optimus itu, mengatakan transformer tersebut tidak sempat bertukar kerana kehabisan minyak diatas sebab sebab minyak setong kini telah bernilai AS 120 juta . Justeru itu, badan transformer tersebut telah tersadai di jalan kampung itu hingga menyebabkan keadaan lalu lintas semakin sunyi. Hanya sebuah motor ex5 sahaja dapat kelihatan didalam gambar tersebut. Sewaktu temuduga dengan pemandu motor tersebut, dia lalu ke situ kerana hendak mengambil anaknya dari sekolah.
Fakta: Untuk bertukar rupa, optimus memerlukan 1 tong setengah minyak untuk melengkapkan penukaran tersebut. Manakala badan lori lama ini memerlukan 7 tong minyak ini bergantung kepada skill yang dibuat untuk menlengkapkan pertukaran

P/S: Sekadar lawak usik-mengusik. Jangan mare..

Sumber asal: MasterG Loft

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.