Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

24 June 2008

I'M BACK

Assalamualaikum WBT.

Lama dah tak update blog ni. Dekat seminggu. Untuk makluman pembaca sekalian, pada 16-23 Jun lepas, saya telah menyertai xpdc saintifik di lanjak entimau wildlife santuary, sibu, sarawak. Actually xpdc itu berakhir pada 29hb ni. Oleh sebab atas perkara yang tidak dapat dielakkan, saya terpaksa pulang pada 22hb baru-baru ni.


Ok, saya dah balik, maknanya blog ini akan aktif seperti biasa. Para pembaca akan dihidangkan dengan isu-isu kerenah dunia yang hangat dan menarik.

Terima kasih atas kesetiaan anda.

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.