Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

29 June 2008

IKAN ANEH (MACAM IKAN PURBA)


Gambar ini adalah kiriman dari candlelight.

Betul ke ikan ni wujud? Sekali tengok macam ikan prasejarah. Kalau ada info yang nak dikongsi, just letak je dalam comment tu. Klik topik atau 'BACA LAGI SETERUSNYA' untuk melihat gambar-gambar ikan pelik ini.





Gambar & info: kiriman 'candlelight' (nickname)
*Sekiranya ada keraguan mengenai post ini, sila maklumkan kepada saya. TQ.

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.