Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

31 August 2009

Selamat Hari Merdeka Ke-52Salam kemerdekaan kepada semua pembaca Kerenah Dunia khususnya dan semua rakyat Malaysia amnya. Semoga bulan kemerdekaan yang seiiring dengan bulan Ramadhan ini dijadikan wadah untuk membebaskan kita dari sifat mazmumah yang akan mencacatkan pahala puasa kita. Insyaallah.

Sebagai santapan minda sempena merdeka hari ini, saya sertakan post hari ini dengan klip sambutan kemerdekaan hasil adunan kreatif malaysianews. Cuba dalami maksud tersirat klip ini, jangan cepat melatah. Muhasabah lagi munasabah daripada melatah. Enjoy. Sambil-sambil tu, tanya diri kita sendiri, "Adakah aku benar-benar merdeka?"

Video credits to malaysianews.

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.