Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

24 August 2009

Selamat Datang Ramadhan 2009

Masih belum terlambat untuk Abang Santai mengucapkan Selamat Berpuasa kepada semua muslimin dan muslimat. Jadikan bulan puasa pada kali ini lebih baik berbanding bulan puasa yang lepas dan hindarilah perkara-perkara yang sia-sia yang mencacatkan pahala puasa kita.

Semoga Allah memberkati ibadah yang kita lakukan dan manfaatkanlah bulan yang lebih baik dari 1000 bulan ini dengan sepenuhnya. Jangan ponteng puasa. Tarawih kena full tau...

Ikhlas dari Abang Santai kepada semua pengunjung setia Kerenah Dunia.

Sumber gambar dari forwarded email

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.