Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

10 August 2009

Roti Beli Di Tesco

*Credits di akhir post ini

Salam semua, sebagai pembuka tirai pada minggu ini, ada sesuatu yang tak kena pada roti ini. Apa yang tak kena? Sila klik topik di atas atau "Full Post" di bawah untuk melihatnya. Berdasarkan sumber, roti ini dibeli di Tesco. Tesco mana saya tak pasti.

Cuba tengok kat gambar bawah ni. Dah nampak apa yang 'istimewa'?

Kalau tak nampak lagi, saya straight to the point je la. Memperkenalkan, BUN BERTOPPING CICAK. Lihat gambar di bawah.

Lazatkan?

Credits to BizClub

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.