Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

03 August 2009

Produk Khas Untuk Wanita

*Credits di akhir post ini

Wah, macam-macam Jepun cipta produk. Tang produk macam ni memang depa pakar. Khas untuk wanita. Tak perlu risau lagi kalau nak buang air kecil. Faham-faham jela sebab apa kan?

"Tringggg (sound effect). Sekarang saya tak kencing bersepah lagi" Mungkin tu kot moto iklan produk ni.

Klik topik di atas atau "Full Post" di bawah untuk melihat gambar-gambar demo menggunakan produk istimewa ini.

Berikut adalah cara-cara menggunakan alat ini (dibantu dengan gambar).

1. Mula-mula, posing dengan sampel produk sebagai tanda bangga boleh berdiri sama tinggi dengan lelaki (boleh kencing secara pancutan)

2. Keluarkan alat.

3. Regangkan alat. Masa dalam bungkusan, alat tu terlipat. So bila dikeluarkan kena regangkan supaya bentuk seperti alur terbentuk

4. Bukak seluar...

5. Letakkan alat di bahagian yang akan keluar kotoran. Bersedia untuk buka 'tangki'

6. Aaaaahhhh...Akhirnya kotoran dikeluarkan tanpa lelehan. Hebat kan?

"Kali ini saya boleh jadi seperti lelaki, pancut di mana-mana saya suka. Hahaha" Kata model ni dengan megahnya.

"Macam ni. Hebat kan?"

"Sekarang saya tak perlu mencangkung lagi untuk buang air kecil." kata pengguna di atas

"Yey, lelaki ada z***r. Perempuan pun ada. Perempuan hebat."

Credits to Tebbaloi (nickname)

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.