Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

13 August 2009

If you think you are unhappy, look at them..Assalamualaikum WBT. Saya ingin kongsikan klip video ini untuk tatapan dan marilah kita muhasabah diri kita selepas menontonnya. Saya ingin meminta jasa baik semua para pembaca Kerenah Dunia supaya menyebarkan post ini kepada kawan-kawan yang lain. Bersyukurkah dengan apa yang ada. Terimalah seadaanya. Tuhan telah tentukan apa yang terbaik untuk kita. Manusia punya asa, Tuhan punya kuasa. Belajarlah menghargai apa yang telah dikurniakan. Di luar sana, ramai lagi yang lebih kurang bernasib baik.

Thanks Ilovehossain kerana berkongsi video yang penuh bermakna ini.

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.