Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

06 August 2009

PENGUMUMAN: Kerenah Dunia akan bertukar Server

Assalamualaikum WBT.

Abang Santai mengumumkan di sini bahawa Kerenah Dunia akan menjalankan proses bertukar server dalam masa dua bulan ini. Oleh sebab itu, url www.kerenahdunia.com tidak dapat digunakan buat sementara waktu. Untuk melayari blog ini, anda semua boleh gunakan url www.kerenahdunia.blogspot.com

Segala kesulitan amatlah dikesali dan saya dahului dengan ucapan jutaan terima kasih.

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.