Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

02 July 2009

PENGUMUMAN ABANG SANTAI: Kekerapan Update Kerenah Dunia Kini Berubah


Selain mengumumkan yang saya akan aktif semula dalam Kerenah Dunia. Saya juga menerima email-email cadangan dari rakan-rakan saya dan juga para pembaca setia Kerenah Dunia bagi memastikan Kerenah Dunia sentiasa konsisten dengan isu dan tersenarai dalam 10 search results teratas dalam search engine.

Setelah membuat penelitian terhadap cadangan-cadangan tersebut, saya dengan ini mengumumkan bahawa update blog kerenah dunia akan dilaksanakan sebanyak dua kali seminggu iaitu hari isnin dan khamis atas sebab-sebab berikut:

1. Update sebanyak 2 kali seminggu sudah memadai untuk meletakkan Kerenah Dunia berada dalam 10 tangga teratas search engine. Sebagai panduan para pembaca, sekiranya anda lupa URL penuh Kerenah Dunia, cuma taip 'Kerenah Dunia' dalam search engine dan anda akan jumpa link blog ini.

2. Berdasarkan pemerhatian saya yang lepas, update setiap hari menyebabkan ada pembaca yang tercicir ataupun terlepas isu-isu yang pada pendapat saya amat penting dan perlu di baca oleh semua. Oleh itu , pengurangan kekerapan update kepada 2 kali seminggu memberi peluang kepada semua pembaca untuk mengikuti perkembangan blog ini secara keseluruhan.

3. Walau bagaimanapun, sekiranya ada berita terkini yang penting di ketahui, saya akan postkan dalam blog ini dengan kadar segera tanpa mengikut kererapan 2 kali seminggu tersebut.

Saya harap para pembaca semua akan berpuas hati dan teruskan kesetiaan anda bersama KERENAH DUNIA

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.