Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

16 July 2009

Padah Mercun Buatan Sendiri (Berlaku di Miri, Sarawak)

*Credits di akhir post ini

Berdasarkan sumber, kes ini berlaku pada 4 Februari 2009 lepas di Miri, Sarawak. Walaupun dah lama berlaku, namun saya paparkan juga buat iktibar untuk semua. Ni akibat buat mercun buatan sendiri (gambar atas). Sampai terkeluar otak. Kepada sesiapa yang plan nak test design baru mercun, tambahan pulak raya lebih kurang 2 bulan lagi ni, RENTIKANLAH. Malang tak berbau, kalau tak mati macam dalam gambar ni, mau jadi OKU. Hehehe..

Klik topik di atas atau 'Full Post' di bawah untuk melihat gambar-gambar lain. Yang lemah semangat jangan tengok.

Yang lemah semangat diingatkan jangan tengok...






Jangan main mercun. Jangannnnn....

Credits to globaltent (carigold)

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.