Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

27 July 2009

KESIAN: Berlaku di Manila (MESTI TENGOK)

*Credits di akhir post ini

Kejadian ni berlaku di Manila. Seorang lelaki yang berada dalam pengaruh dadah cuba menjadikan seorang kanak-kanak sebagai tebusan untuk melepaskan diri. Kesudahan yang amat tragis. Polis menembak mati lelaki tersebut DAN JUGA kanak-kanak itu sekali. Haiya. Tersalah tembak ke? Atau memang terpaksa bunuh dua-dua. Sama-sama kita bagi pendapat ye.

Sila klik topik di atas atau "Full Post" di bawah untuk melihat detik-detik menyedihkan ini. Tak pasal kanak-kanak tu kena. Kesian.Kesiann...budak tu. Mamat tu biarla mampus. Nyusahkan orang je.

Credits to www.ogrish.com

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.