Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

19 July 2009

Saya Dapat Bonus Pertama Dari CNI

Assalamualaikum WBT semua. Saya nak kongsikan berita gembira yang saya dapat pada hari Jumaat lepas. Saya telah mendapat voucer pertama dari CNI setelah sebulan mengamalkan konsep pengguna bijak yang diterapkan syarikat yang telah 20 tahun bertapak di Malaysia ini.

Konsep pengguna bijak yang saya maksudkan ialah menukar jenama barangan yang kita selalu guna kepada jenama CNI. Sebelum itu, saya ingin perkenalkan CNI. CNI adalah singkatan Creative Network International, sebuah syarikat MLM (multi-level marketing) yang telah ditubuhkan pada tahun 1989. Dalam banyak-banyak syarikat MLM yang saya kenal, CNI merupakan satu-satunya CNI yang paling lama bertapak di Malaysia serta menjual produk-produk keperluan harian, barangan kesihatan, makanan dan minuman dan juga barangan kosmetik.

Saya tak nak bercakap panjang, saya kongsikan dengan gambar-gambar yang saya abadikan untuk tatapan anda.


Saya akan jelaskan dengan lebih lanjut tentang strategi saya memperoleh bonus dengan hanya menjadi pengguna bijak dalam post saya yang akan datang.

Saya dah nampak 'The Beauty of MLM'. Anda?

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.