Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

19 May 2008

MUQADDIMAH

Bismillah....

Sekarang ni baru je aku nak berjinak-jinak dalam bidang blogging. Orang lain dah lama buat blog, tapi aku baru je nak buat. Takpe laaa..janji aku ada inisiatif nak memajukan diri aku. Di samping meluahkan isi hati aku, blog ni jugak aku buat untuk berkongsi maklumat dengan para pembaca disampling mengeratkan hubungan antara blogers lain. Dengan kata lain, aku ingin memeriahkan dunia bloggers ni.

Harap kawan-kawan dapat membantu...

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.