Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

27 May 2008

LAGI ARTIS KELAHIRAN HADHARIWalaupun isu ini agak lama, namun tidak salah untuk kita mengimbau kembali kisah cinta 2 artis ini. Sorang dari Malaysia dan sorang dari Indonesia. Kisah cinta mereka hangat di perkatakan, tambahan pulak hubungan mereka dikatakan agak berani sehingga sanggup bercium di khalayak ramai. Adakah mereka telah berkahwin bagi menghalalkan perlakuan ini? Kalau sudah kahwin, alhamdulillah. If tidak, siapakah yang patut dipersalahkan?


Mari kita saksikan kehebatan generasi Islam Hadhari dan masyarakat berkelas dunia seperti yang dilaung dan di salakkan oleh bekas menteri penerangan, Zainudin Maidin suatu ketika dahulu.Gambar-gambar ini saya juga terima daripada email, manisnya kalau dah berkahwin masih romantik seperti ini. Dua-dua sama cantik, sama padan. Kalau dah kawin, saya tabik spring kiri kanan, alangkah bahagianya keadaan ini berterusan walaupun setelah sekian lama kawin. Walau bagaimanapun, berdasarkan pemerhatian saya, perilaku ini terjadi bagi orang yang belum kawin, yang masih hangat bercinta. Belum kawin, semuanya indah, kentut pun bau bunga. Bila dah kawin, sapa tau kan? Gambar-gambar ini untuk tatapan sahaja, para pembaca nilai lah sendiri. Tepuk dada, tanya iman (bukan selera).

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.