Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

22 May 2008

GAMBAR ARTIS PANAS (LEBIH PANAS!!!!)


Gambar ini saya dapat dari email yang dihantar kawan, memaparkan artis kita...Dengan tidak segan silunya mengabadikan kemaksiatan mereka di dalam kamera. Sila teka siapa artis ini? (Yang pompuan tu laa, yang laki toksah cakap).Yang saya tau, dia ni
Melayu. Sila klik BACA LAGI SETERUSNYA kalau nak tengok gambar-gambar panas lain.

Dan siapakah mat saleh yang menjadi kebanggaan artis kita ini? Inikah kehebatan Islam Hadhari? Yang mampu menelusuri dunia tanpa sempadan ini. Takpa, Allah pun dah rakam, Malaikat Mungkar Nakir pun dah catat. Bertaubatlah...

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.