Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

19 May 2008

LAB UNIMAS BER'PENGHUNI'?


Lab-lab FSTS UNIMAS (Universiti Malaysia Sarawak) berhantu? Itu la misteri yang masih bermain di benak warga fakulti, tak kira, pelajar, pensyarah dan juga kakitangan yang lain. Ada yang jumpa rambut panjang la, kena tarik telinga la, nanyi sama-sama dengan lagi la, macam-macam lagi.

Baru-baru ni, junior aku penah sampai pengsan sebab nampak' benda' dalam sebuah lab di sini, lepas tu siap nampak kesan gigitan kat leher dia lagi.

Satu lagi kes kat Lab Botani Akuatik (gambar), yang ni aku pun pernah kena, ada rasa 'benda' tu kat belakang. Kawan aku pun pernah kena tarik rambut dalam lab ni. Satu upacara telahpun di adakan untuk mengusir 'benda-benda' ini. Menurut maklumat seorang pembantu makmal kanan, lab ini dihuni oleh seorang 'budak' yang suka bertenggek di atas bahu setiap kali maghrib. So, bila kita rasa ada benda kat belakang, tu sebenarnya 'budak' yang bertenggek atas bahu kita. Heeee seram betul.

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.