Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

14 September 2009

Sikap Memandu Orang Malaysia Yang PelikLihat video di atas, mengapa kebanyakkan pemandu kita suka memberhentikan kenderaan dan menunggu lampu isyarat melepasi garisan putih? Kenapa tidak menunggu sebelum garisan putih? Nak kejar apa? Kejar maut? Ada sesiapa yang boleh jelaskan?

Ubahlah sikap sempena hari raya yang bakal menjelang ini. Anda mampu mengubahnya.

Credits to Watraffic from youtube.

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.